Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου του -«Δεν θα πάμε σε πατροπαράδοτο κομμάτι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον νεογέννητο γιο του, ο οποίος ήρθε στη ζωή τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, αλλά και στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

«Δεν περιγράφονται οι στιγμές με το μωρό γιατί θα καταντήσει κάτι πολύ γραφικό. Είναι ένα συναίσθημα πολύ ευχάριστo. Δεν θες να φεύγεις, θες να είσαι συνέχεια εκεί»,  είπε αρχικά για

τις πρώτες ημέρες με τον μπέμπη.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλέξανδρου απάντησε: «Είναι μια χαρά η Ιωάννα, δόξα τω Θεώ. Στον θηλασμό, στο παιδί, σε όλα. Έχουμε και τις δικές μας προσωπικές στιγμές και αυτό είναι το λογικό. Δεν τελειώνει η ζωή μας, συνεχίζεται».

Για τα νέα δεδομένα στη ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του, ο παρουσιαστής σημείωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνεις οικογένεια, ολοκληρώνεσαι, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ολοκληρώνει την προσωπική σου ζωή και γενικότερα τη ζωή σου. Κάνεις ένα παιδί και το βάζεις στους ρυθμούς της ζωής σου. Αλλάζει η ζωή σου, αλλά πρέπει όλα αυτά να συμβαδίζουν και να υπάρχει ένας ρυθμός».

Σε άλλο σημείο, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το όνομα που θα δώσουν με την Ιωάννα Τούνη στον γιο τους, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για όλα αυτά, γιατί ο μικρός είναι μόλις 35 ημερών… Δεν θα πάμε σε πατροπαράδοτο κομμάτι».

Πριν από μερικές μέρες, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε πως η ίδια και ο αγαπημένος της έχουν βρει όνομα για το μωράκι τους, ωστόσο δεν το φωνάζουν ακόμα με αυτό.

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί πώς λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο», αποκάλυψε η influencer.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Χειροπέδες σε 64χρονο για μητροκτονία

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρωτότυπη αφιέρωση στον Χρήστο Δάντη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σάββας Πούμπουρας: «Δεν θεωρώ τρελό να παραιτηθείς από μια δουλειά που δεν γουστάρεις και κάθεσαι απλά για να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα