Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Σε 2,5 εβδομάδες από σήμερα είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star. Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχουν κυκλοφορήσει στον αέρα του ΣΚΑΪ τα δύο πρώτα trailer με τους 11 παίκτες που θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο και θα αγωνισθούν στους απαιτητικούς στίβους μάχης.

Το πρωί της Τετάρτης 21/12, η εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε πέντε ακόμα ονόματα που έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται στο Survivor All Star. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και δύο άνδρες. Αναμφίβολα, και οι πέντε υπήρξαν πολλοί δυνατοί παίκτες και άφησαν το

δικό τους στίγμα στην ιστορία του reality επιβίωσης.

Τα δύο πρώτα ονόματα είναι η Εύη Σαλταφερίδου και η Κατερίνα Δαλάκα. «Αυτή τη φορά έρχομαι πιο δυνατή. Και στόχος μου είναι να φτάσω μέχρι το τέλος», λέει η Εύη Σαλταφερίδου. Από την άλλη, η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: «Το έχω πάρει ήδη μία φορά, ήρθε η ώρα να κατακτήσω τον τίτλο του Survivor All Star».

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν τα ονόματα της Βρισηίδας Ανδριώτου, του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Ηλία Μπόγδανου.

«Κάποιοι έκαναν το λάθος και με υποτίμησαν. Τώρα θα με φοβούνται», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ο πειρατής επέστρεψε», ήταν το σχόλιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Από την ώρα που έφυγα από το νησί έχω μόνο μία σκέψη, να γυρίσω πίσω, να επιβιώσω, να αγωνιστώ, να νικήσω».

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Παπανώτας για τη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκανα τα παράπονά μου»

 Άκης Πετρετζίκης: Η απίθανη ομοιότητα με την κόρη του

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι on air ευχές στον Θέμη Σοφό για τη γιορτή του

Keywords
Τυχαία Θέματα