Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Ο Τάκης Καραγούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις παίκτες που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Τελικά, εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου είναι η Καρολίνα Καλύβα.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, που τις τελευταίες ημέρες συζητήθηκε έντονα λόγω της σχέσης που είχε εκτός παιχνιδιού με τον Bo αλλά και το φλερτ που αναπτύχθηκε μέσα

στο Survivor με τον Μάριο Πρίαμο, μιας και οι δυο τους πιάστηκαν στα «πράσα» ενώ αντάλλαζαν φιλιά, φαίνεται πως δεν βρήκε τη στήριξη που περίμενε από το τηλεοπτικό κοινό κι έτσι κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, η Καρολίνα Καλύβα σηκώθηκε από τη θέση της και έπιασε το χέρι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αφού οι δυο τους είναι φίλες κι εκτός παιχνιδιού. Η γυμνάστρια απογοητεύτηκε από την απόφαση του κοινού και δεν μπόρεσε να το κρύψει.

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Θα κρατήσω τις αναμνήσεις μέχρι τον τελικό. Εύχομαι να έχετε όλοι κουράγιο, θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν εδώ. Στον τελικό θα ήθελα να δω τη Μαριαλένα», ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας Καλύβα.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Μάριο Πρίαμο να μοιραστεί τις σκέψεις του για την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα, μιας και οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά: «Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και θα κριθούμε. Δυστυχώς κάθε εβδομάδα θα αποχαιρετούμε έναν παίκτη».

Ο Μάριος Πρίαμος αποχαιρέτησε την Καρολίνα Καλύβα με μια αγκαλιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Κατερίνα Δαλάκα: «Ήμουν σε πανικό, είμαι πολύ απογοητευμένη»

 Αντώνης Καφετζόπουλος: «Τον ”Ακάλυπτο” τον επέλεξα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι άκρως εντυπωσιακή

Keywords
Τυχαία Θέματα