Survivor All Star: Ανδρεάδου για Βασάλο -«Γιατί τον προστατεύουν; Φοβούνται το κοινό του;»

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού επεισοδίου του «Survivor All Star», o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων τα στατιστικά τους από την αρχή του παιχνιδιού έως και σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε προτελευταίος στην κατάταξη και αυτό έκανε τη Στέλλα Ανδρεάδου να προβληματιστεί γιατί ο ίδιος δεν ψηφίζεται από τους συμπαίκτες του, παρά το γεγονός ότι είναι αδύναμος στα αγωνίσματα.

Απόψε, η 31χρονη γυμνάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του παιχνιδιού και -μεταξύ άλλων- ανέφερε:

«Έντονο το συμβούλιο χθες, εμείς θεατές, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Έβγαλαν

δύο υποψήφιους, δυστυχώς για αυτούς. Την Εύη την περίμενα, ο Κόρο ήταν έκπληξη για μένα», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Όσον αφορά στα στατιστικά, νιώθω ότι ο Βασάλος, που είναι προτελευταίος, προστατεύεται από την ομάδα κι αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί ο Κωνσταντίνος προστατεύεται τόσο καιρό και από τις δύο ομάδες; Και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους;

Μήπως η Κόκκινη Ομάδα προστατεύει τον Κωνσταντίνο, γιατί φοβάται να βγει μαζί του στον τάκο; Μήπως φοβάται την αντίδρασή του και ότι το κοινό του θα εναντιωθεί σε όποιον τον ψηφίσει;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Τώρα που βγήκαν τα στατιστικά και ξέρουμε πάνω-κάτω πού βρίσκεται ο καθένας, σε περίπτωση που η Κόκκινη Ομάδα χάσει την ασυλία, είμαι πολύ περίεργη να δω πώς θα κινηθούν», σημείωσε κλείνοντας η 31χρονη παίκτρια του «Survivor All Star».

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Παπούλια: Η σύγκριση με την Μενεγάκη, η σχέση με την κόρη της και οι δυσκολίες στους «Δύο ξένους»

Περιπέτεια υγείας για τον Σάββα Πούμπουρα: «Τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως και στάλθηκαν για βιοψία»

6 νόστιμοι και υγιεινοί τρόποι να αντικαταστήσεις το βούτυρο

Keywords
Τυχαία Θέματα