Survivor All Star: Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε για το μήνυμα της Καρολίνας

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με φίλους και συντρόφους. Ο Μάριος Πρίαμος, λοιπόν, πέρα από τα μηνύματα που έλαβε από δύο φίλους του, είχε μήνυμα και από μια παλιά γνώριμη… Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δύο παίκτες του reality επιβίωσης ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αναπτύσσοντας ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο. Η κάμερα του «Survivor All Star» τους συνέλαβε, μάλιστα, να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα σε μια καλύβα έξω από τη ζούγκλα.

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα σταμάτησε απότομα τη σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους, ωστόσο οι δυο τους έδωσαν ραντεβού εκτός παιχνιδιού, όταν οι κάμερες θα κλείσουν.

Η Καρολίνα Καλύβα, λοιπόν, του έστειλε μήνυμα, προκειμένου να του δώσει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει. «Yo passenger, όλα καλά from this side. Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές. Keep it up with good work», ήταν το μήνυμά της.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Μάριο Πρίαμο για την επικοινωνία του με την Καρολίνα Καλύβα, με εκείνον να είναι πολύ φειδωλός στις δηλώσεις τους:

«Είχα τρία μηνύματα. Ξέρω που το πας, όμως, στο τρίτο μήνυμα από την Κάρολ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έστειλε. Ξέρει αυτή… Θα τα πούμε όταν βγω από το παιχνίδι. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο μήνυμα».

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν τον ανέβασε ψυχολογικά το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα, εκείνος απέφυγε να απαντήσει, αλλάζοντας θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Σοκ με τη Μελίνα Μεταξά – Σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος

 Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα

 Ιωάννα Τούνη: Μετέτρεψε το σπίτι της σε σαλέ βγαλμένο από τις Άλπεις – Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα