Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και ο παίκτης που βγαίνει στον τάκο

Την πολυαναμενόμενη ένωση γιόρτασαν χθες (23/4) Διάσημοι και Μαχητές στο «Survivor All Star», σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι που τα είχε όλα!

Όπως ήταν επόμενο, οι παίκτες του reality επιβίωσης ήταν ενθουσιασμένοι που περιποιήθηκαν ξανά τους εαυτούς τους μετά από τέσσερις μήνες, ενώ η τελική τους εμφάνιση τούς έκανε αγνώριστους.

«Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραπ στο σώμα και να αισθανθούμε άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να είμαστε όπως πρέπει

γιατί έχουμε και το βράδυ να τραγουδήσουμε στο πάρτι της ένωσης», είπε με χιούμορ σε κάποιο σημείο του χτεσινού επεισoδίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Απόψε, οι Κοκκίνοι και οι Μπλε επιστρέφουν στη σκληρή πραγματικότητα του παιχνιδιού και μπαίνουν ξανά στον στίβο μάχης για την διεκδίκηση της  πρώτης ασυλίας της εβδομάδας.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και ποιος παίκτης θα βγει στον τάκο;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κερδίζουν την πρώτη ασυλία και πάνε στο συμβούλιο ως απλοί θεατές, ενώ στον τάκο για ακόμα μία φορά βγαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας!

Όπως κάθε φορά, πάντως, τα spoilers θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του reality επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Φανής;

Διονύσης Σαββόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Αθηνά Οικονομάκου: Απαθανατίζει τη μητέρα της αγκαλιά με τα παιδιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα