Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Φανής;

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε χθες, Κυριακή 23/4, τα γενέθλιά του και προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο σεφ δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τα αγαπημένα του πρόσωπα του και τον πολυαγαπημένο πατέρα του να του εύχονται «χρόνια πολλά» για να τα γενέθλιά του και να του τραγουδούν το παραδοσιακό τραγούδι.

Στο τέλος του βίντεο, ο Απόστολος Ρουβάς πλησιάζει

τη σύντροφό του, Φανή, την αγκαλιάζει, τη φιλά για μερικά λεπτά και έπειτα φιλάει τρυφερά την κοιλιά της, με τους φίλους τους να χειροκροτούν. Μάλιστα, αυτή του η κίνηση πυροδότησε τις φήμες ότι η εκλεκτή της καρδιάς του είναι έγκυος.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» – στην οποία ο γνωστός σεφ ήταν μέλος την πρώτη σεζόν – επικοινώνησε με τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος αρκέστηκε να πει για τις φήμες που τον θέλουν να γίνεται μπαμπάς: «Μπορείτε να μεταφέρετε την πληροφορία όπως την είδατε».

«Δεν γνωρίζω την Φανή και φαντάζομαι κάποια στιγμή και ελπίζω ότι θα τη γνωρίσω. Είναι άνθρωποι που τους αγαπάω, έχουμε ζήσει την πρώτη μας χρονιά. Έχουμε δεθεί, έχουμε γελάσει, τα έχουμε κάνει όλα. Είναι πολύ όμορφο νέο γιατί του αξίζουν όλα, είναι ένα σπάνιο, διακριτικό και καλό παιδί. Μακάρι να του συμβούν τα καλύτερα», είπε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν ερχόταν στις πρόβες μας στο J2US»

Κάτια Ζυγούλη η αντί-Καγιά στο Star;

Μαρία Μενούνος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της!

Keywords
Τυχαία Θέματα