Survivor All Star: «Λύγισε» η Αφροδίτη Σκαφίδα – «Κάποιοι δεν με θέλουν στο παιχνίδι»

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Αφροδίτη Σκαφίδα στο «Survivor All Star», καθώς νιώθει ότι ένα κομμάτι της ομάδας της ενοχλείται από την παρουσία της στο παιχνίδι. Η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει πιεστεί πολύ, ενώ τόνισε πως ό,τι κι αν κάνει αισθάνεται ότι ποτέ δεν είναι αρκετό.

Η κακή ψυχολογική της κατάσταση έχει επηρεάσει και την απόδοσή της στα αγωνίσματα του reality επιβίωσης, μιας και εδώ και λίγο καιρό δεν χαρίζει στην ομάδα της τις νίκες που χάριζε παλιότερα. Η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει αυτογνωσία και δεν κρύβει τη θλίψη

της για την «κοιλιά» που έχει κάνει στο «Survivor All Star».

«Νιώθω πολύ πιεσμένη, νιώθω πολύ πιεσμένη γιατί είμαι σε μια φάση κάθαρσις για την ομάδα μου αλλά το καταλαβαίνω και εγώ γιατί έχω κάνει μια κοιλιά. Έχω πέσει ψυχολογικά, πέρα από το γεγονός ότι σκέφτομαι τα δικά μου πράγματα που έχω στην έξω ζωή. Έχω πιεστεί γιατί υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δεν με θέλει στο παιχνίδι», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συνέχισε, αναφέροντας πως έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων συμπαικτών της, που δεν τη θέλουν μέσα στο παιχνίδι: «Με έχει στοχοποιήσει, μου έχει κουνήσει το δάχτυλο και όπως και να το κάνουμε είμαι μια παίκτρια ψυχολογίας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και δεν μπορώ να το κάνω.

Πρέπει να βρω τον εαυτό μου μέσα σε όλη αυτή την πίεση, στο στρες… Νιώθω ότι δεν έχω ανθρώπους να με στηρίξουν εδώ μέσα. Νιώθω πολύ πιεσμένη».

Και κατέληξε: «Αισθάνομαι ότι ό,τι κι αν κάνω, όσες νίκες κι αν φέρω, η ομάδα η συγκεκριμένη και πάλι θα με ψηφίσει. Θα είναι με ένα δάχτυλο που θα με δείχνει κάθε ώρα και στιγμή και εγώ θα πρέπει να αποδείξω ότι κάθε εβδομάδα είμαι κάτι διαφορετικό».

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κική: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το περιπολικό και τη διέγραψε λίγο μετά

 Survivor All StarΕλευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρωτότοκη κόρη της έγινε επτά ετών! Φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα