Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής!

To «Survivor All Star» έφτασε στο τέλος του μετά από 6 μήνες πολλών εντάσεων και δύσκολων αγωνισμάτων.

Κόκκινοι και Μπλε έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους, αυτόν του πολυπόθητου τίτλου και του επάθλου των 100.000 ευρώ, ωστόσο δύο κατάφεραν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.


Μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους δύο φιναλίστ ποιος είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού.


Ο

Γιώργος Λιανός τόνισε πως η διαφορά στις ψήφους ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν οριακή και πως εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών και να αναδειχθεί νικητής είναι ο Σάκης Κατσούλης!

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε αληθινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περάσαμε πολύ δύσκολα. Σας ευχαριστώ για όλα, αν δεν ήσασταν εδώ δεν θα ήμασταν ούτε εμείς», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της ανακοίνωσης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έσπευσε να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της, ο οποίος της έδωσε ένα τριφερό φιλί στο στόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα