Survivor All Star: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Η ομάδα των Μαχητών έχασε από τους Διάσημους και στο δεύτερο αγώνισμα της εβδομάδας στο «Survivor All Star», συνεχίζοντας έτσι το σερί των ηττών της. Τον τελευταίο καιρό οι προσπάθειες των Μπλε πέφτουν συνεχώς στο κενό, με τους Κόκκινους να κερδίζουν το ένα έπαθλο μετά το άλλο.

Η ήττα, πέρα από την έλλειψη φαγητού, συνδέεται και με την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησίου. Μετά τη χθεσινοβραδινή υποψηφιότητα του Chris Σταμούλη, οι Μαχητές κλήθηκαν

να βγάλουν στον τάκο ακόμα δυο συμπαίκτες τους.

Τελικά, εκείνοι που τέθηκαν υποψήφιοι από την ομάδα των Μαχητών ήταν o Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μελίνα Μεταξά.

Chris Σταμούλης, Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι της εβδομάδας. Στο αυριανό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος άλλος θα βρεθεί στη λίστα με τους παίκτες που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Chris Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, όμως ήταν ψύχραιμος και σεβάστηκε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

«Νιώθω αρκετά καλά. Εντάξει, μπορεί να ήθελε να δυσκολευτώ λίγο ακόμα, να ήθελα να το πάω μέχρι το τέλος, μου αρέσει έτσι να το τραβάω ειδικά όταν δυσκολεύομαι και να πιέζω αλλά όλα γίνονται για καλό. Δεν θα το πιέσω παραπάνω, θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ, θα φάω τα γλυκά μου, θα πιώ τα ποτά μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μανίκας: Αποκαλύπτει αν θα βαφτίσει τον γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έλενα Κρεμλίδου: «Το σκέφτομαι πολύ να ανοίξω λογαριασμό στο OnlyFans»

Άννα Μπεζάν -Δημήτρης Παππάς: Βόλτα με την κόρη τους και την Χριστίνα Παππά -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα