Survivor All Star: Ρουμελιώτη κατά Γκότση -«Δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει την μπιφτέκα»

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star», η Μαριαλένη Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στην χτεσινή ψηφοφορία, όπου συγκέντρωσε έξι ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, η ψήφος του Ηλία Γκότση την ενόχλησε περισσότερο καθώς υποστήριξε πως ο παίκτης τα κάνει όλα για να φαίνεται καλό παιδί μπροστά στους τηλεθεατές.

«Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο

τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντάς με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντάς μου πως θα το κάνει για να ρίξει “μια κούφια ψήφο”. Με πιστεύει πάρα πολύ και ξέρει ότι το αξίζω και όλα αυτά τα ιδανικά. Μου έχει πει πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο πολύ πιστεύει σε μένα γιατί με έχει δει στο παρελθόν και ξέρει ότι είμαι καλή παίκτρια αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Ή μάλλον μπορώ. Θεωρώ ότι το κάνει ξεκάθαρα για την εικόνα του και το πώς θα βγει έξω στον κόσμο η κάθε του κίνηση. Και έχω πολλά παραδείγματα για αυτό», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Επειδή ο Κώστας είχε πει πριν από λίγες μέρες “να δω τώρα, ποιος θα γυρίσει την μπιφτέκα” γιατί πολλοί δεν ψήφισαν την Ρία, δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι ενδεχομένως γυρίζει την μπιφτέκα. Ήθελε να φανεί ότι είναι το καλό παιδί που δίνει ευκαιρίες δίνοντάς μια φίλη, έτσι νόμιζα τουλάχιστον, στον τάκο. Δεν με ενοχλεί ότι με ψήφισε, απλά με στεναχωρεί γιατί σήμερα ήρθε και με ρώτησε πέντε φορές αν είμαι καλά. Με προβληματίζει όλη αυτή η συμπεριφορά γιατί σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνεις ποιος είναι όντως δίπλα σου για σένα και ποιος το κάνει για την εικόνα του», πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του reality επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Gerard Pique: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους η σύντροφός του, Clara Chia Marti

Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του -«Η γυναίκα μου είναι πολύ νέα»

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξεσπά κατά του Κώστα Φραγκολιά -«Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ -Ντροπή σου!»

Keywords
Τυχαία Θέματα