Survivor: “Ελπίζω η Άννα Μαρία Βέλλη να μην σοκαριστεί με αυτά που θα διαβάσει”

Συνέντευξη στην εκπομπή Love it παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Άννα Μαρία Βέλλη και στη συμμετοχή της στο Survivor. 

Η παρουσιάστρια σχολίασε για την καλή της φίλη: “Της βγήκε όλη η δυναμικότητα που έχει μέσα της γιατί είναι ένα πολύ μαχητικό κορίτσι και είναι αντράκι. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Αρκάδιο δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ξέρω πολύ καλά την Άννα Μαρία και είχαμε μιλήσει και πριν φύγει. Με το παιδί ήταν μαζί και στο παρελθόν 5 χρόνια και είναι πολύ καλά μαζί

του. Όλα αυτά που ακούγονται και βλέπουμε εμένα με προβληματίζουν”.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τα όσα είπε ο Αλέξης Παππάς στην Άννα Μαρία Βελλή για τον Νίκο Μπάρτζη και τόνισε: “Δεν φέρεσαι έτσι σε μια κοπέλα και στην τελική τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν. Σε τέτοια παιχνίδια επιβίωσης ζεις με κάποιον 24 ώρες το 24ωρο και όλο μεγεθύνονται. Δεν ξέρω αν είναι στα γούστα της ο Νίκος Μπάρτζης σε αυτά τα παιχνίδια τα συναισθήματα μεγεθύνονται και μπορεί να γίνει ολόκληρο ζήτημα. Ελπίζω όταν βγει να μην σοκαριστεί με αυτά που θα δει και θα διαβάσει και να το διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να σε βλέπει όλη η Ελλάδα και να σε κατηγορούν ότι έχεις σχέση με συμπαίκτη σου, ενώ έχεις έξω κάποια σχέση δεν είναι ωραίο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα: “Έχω ένα πολύ ενδιαφέρον concept…”

“Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο Κοψιδά, μια φορά βγήκαμε για ένα καφεδάκι”

Survivor: Η απάντηση της παραγωγής στις οικογένειες των παικτών που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί τους

Keywords
Τυχαία Θέματα