Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού «καρφώνει» τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Δημιουργούσε εντάσεις και βαβούρα»

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Πέμπτης 6/1 και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor ενώ πήρε θέση στην κόντρα του Βαλάντη με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή τραγουδίστρια τάχθηκε στο πλευρό του Βαλάντη, υποστηρίζοντας πως η ηθοποιός ήθελε συνεχώς να δημιουργεί θέματα.

«Μπήκα στο παιχνίδι με πολύ θετική άποψη για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τυχερή που θα την έχω γιατί πραγματικά θα κάναμε παρέα. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στη συμβίωση είδα ότι δε είναι

εύκολο παιδί. Δημιουργούσε εντάσεις και βαβούρα γενικά. Έχω διάφορα παραδείγματα.

Στην αρχή έβλεπα έναν άνθρωπο που ήθελε να μας βοηθήσει και είχε έναν ενθουσιασμό. Αυτό άρχισε να γίνεται παρεμβατικό κάποια στιγμή. Έκανε υποδείξεις αλλά εκεί υπάρχει ένα όριο. Εγώ της είχα πει ότι μου δημιουργεί ένταση και θα κρατήσω απόσταση από εκείνη μέχρι να προσαρμοστώ», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή και συνέχισε:

«Ένα βράδυ είχαμε ανάψει φωτιά και την ακούω να φωνάζει για το πόδι της. Ρωτάω τον Γιωρίκα αν έχει πάθει κάτι σοβαρό και πονάει τόσο και εκείνος μου απαντάει πως είναι μυικό. Ο Λάμπρος είχε ένα πρησμένο πόδι, ο Γιάννης είχε πάθει διάσειση, η Αθηνά πονούσε σε όλο το σώμα της, ο Γιωρίκας υποσιτιζόταν, όμως κανένας δεν παραπονέθηκε».

Σχετικά με τη διαφωνία της Μυριέλλας Κουρεντή με τους συμπαίκτες της για τον Γιώργο Κατσαούνη, η Ελισάβετ Σπανού ανέφερε: «Η παραγωγή προσπαθούσε να κρατάει τις ομάδες σε απόσταση. Είπαμε να χαιρετιόμαστε αλλά να μην έχουμε πολλά πολλά. Υπήρχαν συνέχεια επαφές. Βλέπεις ότι 5-6 άνθρωποι έχουν πρόβλημα, δεν μπορείς να κάνεις το παπί να ηρεμήσουν. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να δημιουργεί συνεχώς θέμα. Το μοναδικό άτομο που είχα δεύτερες σκέψεις ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αποκάλυψη στο Πρω1νό: «Υπάρχει μια γυναίκα στη Φάρμα που έρχεται σε επαφή με τους συμπαίκτες της»

 Πρω1νό 6/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Δανάη Μπάρκα κατά του Βαλάντη: «Αν ήμουν το κανάλι, θα του έλεγα “γεια σου, φεύγεις”»

Keywords
Τυχαία Θέματα