Survivor: Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Σκότωσαν τον πατέρα μου λίγο πριν γεννηθώ»

Για τη ζωή του μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και έκανε αποκαλύψεις που συγκλονίζουν. Ο γνωστός makeup artist εξομολογήθηκε πως δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον μπαμπά του, καθώς πέθανε λίγες ημέρες πριν γεννηθεί.

«Γεννήθηκα στην Κρήτη, αφότου η μητέρα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου. Εκείνη ήταν 15 και εκείνος 19. Ο μπαμπάς μου ήταν παίκτης

του ΟΦΗ και ενώ επέστρεφε από την προπόνηση κάποιος τον σκότωσε. Και η μαμά μου, που ήταν έγκυος σε μένα και στον δίδυμο αδερφό μου, μάς γέννησε. Μεγαλώσαμε πολύ φτωχά σε ένα μικρό σπίτι στην Κρήτη. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό και η μητέρα μου δήλωσε καθαρίστρια, ακόμα και σήμερα δουλεύει που είναι 56 χρονών γυναίκα», είπε στην αρχή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και συνέχισε, μιλώντας για την επαγγελματική πορεία του: «Από πολύ μικρός έχω χάνει πολλές δουλειές εγώ, στο μανάβικο, στο συνεργείο, στην οικοδομή, σερβιτόρος και μετά ήρθε η κομμωτική. Τελείωσα τη σχολή με άριστα, πήγα μετά στον στρατό και όταν γύρισα και ξεκίνησα δουλειά, η πρώτη μου πελάτισσα ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Μετά από εκείνη με εμπιστεύτηκαν πολλοί Έλληνες stars και μετά ήρθε η συνεργασία με τον Cavalli».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε η 33χρονη τις πρώτες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού

 Σοφία Βόσσου: «Ντύθηκα γριά ζητιάνα και παρακολούθησα τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

 Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι μετά την αποκάλυψη ότι παντρεύονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα