Survivor: Ξεσπά ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την ατάκα που της είπε ο Βαλάντης

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όταν ο Βαλάντης κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο τραγουδιστής κατευθυνόταν προς την κάλπη, πέρασε δίπλα από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία είχε μόλις ψηφίσει και της ψιθύρισε «γι’ αυτό το έπαθες». Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως ο τραγουδιστής της είπε κάτι που αφορούσε την

υγεία της.

Σήμερα το πρωί, ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε το συγκεκριμένο σκηνικό.

«Ήταν επόμενο να στενοχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Φάνηκε από την αρχή ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα και κακώς τον κράτησαν εκεί πέρα. Θα έπρεπε να έχει φύγει το επόμενο λεπτό. Εγώ πιστεύω πως δεν θα τον ψήφιζαν, αλλά αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Με την Ευρυδίκη δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί. Ο Λάμπρος κράτησε την καλύτερη θέση και είπε το σωστό. Πάνε επτά χρόνια από αυτή την ιστορία με την υγεία της», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρω1νό: Απαντά ανοιχτά στις φήμες περί ψεύτικης σχέσης με την Ιλάειρα -Η on air έκπληξη του πατέρα του

Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου: «Έχω βρεθεί σε δουλειά που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού από σχολείο» 

Ιωάννα Τούνη: Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της -«Να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε-Εκείνη είναι το θύμα» 

Keywords
Τυχαία Θέματα