To eye look της Shailene Woodley αποδεικνύει ότι μετατρέπεται σε beauty icon

Η Shailene Woodley με τις τελευταίες εμφανίσεις μας έχει αφήσει άφωνες αφού μετατρέπεται σε beauty icon και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους beauty κινήσεις μιας και πρόκειται για μια star που αγαπούσε τα πιο απλά και minimal looks.

Πριν από μερικές μέρες στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Big

Little Lies που πρωταγωνιστεί υιοθέτησε ένα 60’s hair look που θύμιζε έντονα τη Brigite Bardot και έριξε τα social. Αρχικά επειδή πολύ της πήγαινες και στη συνέχεια επειδή ήταν ένα χτένισμα που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υιοθετούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Carpenter (@keithcarpenterhair) στις 30 Μάι, 2019 στις 4:10 πμ PDT

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε με τη χθεσινή της εμφάνιση στα CFDA Awards που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη. Η Shailene Woodley εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το πιο pop eye look που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Επέλεξε μια έντονη πορτοκαλί σκιά στα μάτια και ένα άκρως εντυπωσιακό cat eye που ήταν βγαλμένο από τις πασαρέλες της σεζόν. Το είδαμε στα shows των YSL και Valentino και γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού. Αλλά δεν περιμέναμε ότι η Woodley είναι τόσο τολμηρή. Προφανώς έχουμε να δούμε αρκετά ακόμη από την ηθοποιό μιας και απ’ ότι φαίνεται μετατρέπεται σε beauty icon και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

Υπεύθυνος για το make up look ήταν ο Tyron Machhausen ο οποίος χρησιμοποίησε σκιά Chanel την οποίο άπλωσε στο πάνω βλέφαρο δίνοντας έμφαση και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyron Machhausen (@tyronmachhausen) στις 3 Ιούν, 2019 στις 5:27 μμ PDT

Η Shailene συνδύασε το neon χρώμα στα μάτια με φυσικά, λαμπρή επιδερμίδα, ελάχιστη ένταση στα ζυγωματικά και nude χείλη. Ο επίσης διάσημος hairstylist Danilo μάζεψε τα μαλλιά της σε μια sleek αλογοουρά ώστε να μείνει το πρόσωπο της εκτεθειμένο και τα μάτια της σε πρώτο πλάνο.

Περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση της μιας και είμαστε σίγουρες ότι από εδώ και στο εξής θα μας απασχολεί!

Διαβάστε ακόμη:

O guru του messy bun σας αποκαλύπτει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας χτένισμα

Neon Eyeliner: Το απόλυτο look του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα