To νέο haircut trend ονομάζεται Shag και πρέπει να το υιοθετήσετε αμέσως

Τα περισσότερα hair looks που επικρατούσαν δεκαετίες πριν επανέρχονται στο προσκήνιο με νέο αέρα και οι hairstylists των celebrities τα προτείνουν ανεπιφύλακτα. Εκείνες με τη σειρά τους δέχονται ευχαρίστως και ορίστε η τάση της σεζόν.

Φέτος ένα iconic 70’s κούρεμα έρχεται να ταράξει τα νερά.Ονομάζεται shag, το χαρακτηριστικό του είναι οι αφέλειες και το έντονο φιλάρισμα και το μήκος των μαλλιών φτάνει μέχρι τους ώμους.

Το είχαν οι περισσότεροι οι rock stars της εποχής αλλά τώρα είναι το αγαπημένο του Hollywood. Κρατήστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν γιατί είμαστε σίγουρες ότι πολύ σύντομα θα τις δείξετε στον κομμωτή σας.

Η Halle Berry το υιοθέτησε ήδη στα φυσικά curly μαλλιά της σε ένα shaggy cut με υπέροχο όγκο και φόρμα. Tο μυστικό για να μην φαίνονται οι αφέλειες βαριές είναι η ασυμμετρία που δημιουργεί ένα ανάλαφρο στρώμα το οποίο ακουμπά το μέτωπο.

Μην φοβάστε τις curly αφέλειες. Δείτε τη Zendaya πόσο υπέροχη δείχνει με τις γεμάτες, μακριές και φιλαριστές, κάτω από τα φρύδια της αφέλειες. Για να κρατήσουν τη φόρμα τους χρησιμοποιείστε κρέμα διαμόρφωσης.

Βαριές αφέλειες που χαρίζουν γοητεία σε όλο το πρόσωπο επέλεξε η Taylor Swift.

Οι ολόισιες αφέλειες θεωρούνται οξύμωρες αφού το βασικό χαρακτηριστικό είναι οι curly ή σπαστές αλλά η Kerry Washington υιοθέτησε τη σύγχρονη εκδοχή του κουρέματος. Το μυστικό σε αυτό το κούρεμα είναι οι “κοφτερές” αφέλειες και οι ασυμμετρίες στα υπόλοιπα μαλλιά.

Αν δεν είστε έτοιμες για τη συγκεκριμένη αλλαγή μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της January Jones. Κόψτε μικρές αφέλειες που θυμίζουν πολύ τις κλασικές.

Ένα look χωρίς αφέλειες από την Gabrielle Union στα μακριά curly μαλλιά της. Κρατήστε το μήκος αν αυτό θέλετε και και κόψτε το μπροστινό μέρος και ζητήστε οι ασυμμετρίες να ξεκινήσουν από το σημείο που βρίσκεται κάτω από τα φρύδια.

Το πλέον κλασικό look ανήκει στην Chloë Grace Moretz που ακολούθησε την πρωταρχική του μορφή.

Ένα ακόμα look χωρίς αφέλειες. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να κάνετε το shag και χωρίς αφέλειες ή φράντζες όπως η Alexa Chung που έχει τα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση κρατώντας τις ασυμμετρίες στα πλάγια.

Διαβάστε ακόμη:

Η Bella Hadid μόλις αποκάλυψε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τα χείλη σας, πριν χειμωνιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα