Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του -«Τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision»

Ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/5) και σε αυτόν συμμετείχε και η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Victor Vernico και το τραγούδι «What They Say». Ο νεαρός καλλιτέχνης δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13/5, με τα γραφεία στοιχημάτων να επιβεβαιώνονται για τον αποκλεισμό του.

«Σας αγαπώ. Πολλά περισσότερα θα έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ όλους τους fans της Eurovision

για την απίστευτη εμπειρία», έγραψε σε ανάρτησή του λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ο 16χρονος.


Πριν από λίγο, ο Victor Vernicos έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Στις δηλώσεις που έκανε, έδειξε πως είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που παρουσίασε επί σκηνής και δηλώσει πανέτοιμος να κυκλοφορήσει στο μέλλον νέα πολλά τραγούδια.

«Νομίζω ότι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα μετά την εμφάνισή μου ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision. Mου αρέσει να βάζω στόχους που δε θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου αλλά νομίζω αυτό είναι και το point της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δε θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω. Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα».

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε ποιος γνωστός ηθοποιός της έκανε προξενιό με τον σύζυγό της

Φαίη: Γενέθλια για τον γιο της, Δημήτρη! Η φωτογραφία και οι τρυφερές ευχές στα social media

Αλέξης Γεωργούλης: «Έκοψαν» τις σκηνές του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3»; Κανένα πλάνο του στο τρέιλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα