X Factor: Έπαθαν σοκ με την απόφαση του Χρήστου Μάστορα!

Ο Γιώργος Παπαναστασίου από τη Θεσσαλονίκη τραγούδησε το «Airplanes» από B.O.B. ft Hayley Williams, σε μουσική και στίχους των One Love, Kinetics, DJ Frank E, στην εμφάνισή του στα Chair Challenge του X Factor, για την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Ο

Γιώργος ράπαρε έχοντας αλλάξει εντελώς το look του, κάτι που σε κάποιους από τους κριτές άρεσε και σε κάποιους όχι. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σχολίασε καυστικά: «Υπάρχει μια ιστορία διεθνής που λέει ότι λευκός ράπερ σπάνια ξεχωρίζει. Αυτό που κατάφερες είναι να μου υπενθυμίσεις έντονα ότι δεν υπάρχει Μπρονξ στην Ελλάδα», με τον τραγουδιστή να επισημαίνει ότι θέλει να δείξει και αυτή την πλευρά του.

Η ερμηνεία του άρεσε ωστόσο στον Χρήστο Μάστορα ο οποίος αποφάσισε να του δώσει μια καρέκλα, ωστόσο και οι τέσσερις ήταν κατειλημμένες. Εκείνο που άφησε άφωνους τους πάντες και στο πλατό και στα παρασκήνια, ήταν η απόφαση του Χρήστου Μάστορα να του δώσει την καρέκλα του Γιώργου Κωνσταντινίδη που μόλις είχε καθίσει σε αυτή. Ο Γιώργος Θεοφάνους του επισήμανε πως του έκανε εντύπωση αυτή του η απόφαση, αφού ο Γιώργος Κωνσταντινίδης είχε ένα διαφορετικό ρεπερτόριο από τους άλλους, ωστόσο ο Χρήστος Μάστορας επισήμανε πως δεν μπορεί να κρίνει έτσι, ότι δηλαδή επειδή υπάρχει μόνο ένας που λέει έντεχνο θα περάσει.

Δείτε τι έγινε και πόσο ξάφνιασε η απόφαση του κριτή:

 

Διαβάστε ακόμα:

Επικό τρολάρισμα Παπαλουκά σε Σπανούλη για το 6ο παιδί! Δείτε τι του έγραψε!

«Εγώ το ήξερα πώς η Χοψονίδου είναι έγκυος. Φαίνεται η κοιλιά της, αλλά…»

Πένθος για την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα

Keywords
Τυχαία Θέματα