Αφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή της από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή για την Αφροδίτη Μπάρμπα, καθώς μετά από περίπου 3,5 μήνες που πέρασε στις φυλακές Κορυδαλλού, το μεσημέρι της Παρασκευής 3/12 αποφυλακίστηκε. Το γνωστό μοντέλο είχε συλληφθεί στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, όταν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου της αστυνομίας είχε βρεθεί στο αυτοκίνητό της ποσότητα ναρκωτικών.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα περίμενε πως και πως τη στιγμή της αποφυλάκισή της, καθώς ανυπομονεί να αγκαλιάσει ξανά την κορούλα της. Η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, αναφέροντας πως είναι βέβαιη

πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της αλλά και πως θέλει να γυρίσει στο παιδί της. Στο πλάι της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Μπάρμπα είπε:

«Το μόνο που θέλω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, που είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου, τον κ. Κούγια, την κα ανακρίτρια, τον κύριο εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία αυτά που έδειξαν… Και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου. Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Πλέον, σκέφτομαι τα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη μου. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό. Αυτό»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πένθος για την Κατερίνα Δαλάκα: «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

 Ελένη Μενεγάκη: Το αποκαλυπτικό ατύχημα στον αέρα της εκπομπής που την αναστάτωσε

 Λάουρα Νάργες: Ο τραυματισμός στις πρόβες του J2US και η αποκάλυψη για τις αμοιβές στο Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα