Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε το make up σας να δείχνει απόλυτα φυσικό!

Αν το ζητούμενό σας είναι ένα απόλυτα, φυσικό makeup θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας, λένε οι ειδικοί. Φαίνεται απλό, αλλά όσες φορές το έχετε προσπαθήσει το πιθανότερο είναι να φαίνεστε χλωμές και άτονες.

Ευτυχώς, για όλες μας, οι make up artists μοιράζονται πολύ συχνά τα μυστικά τους και δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές αλλά και τα tricks που χρησιμοποιούν ώστε να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Sandler Cosmetics (@danielsandlermakeup)

στις 13 Οκτ, 2020 στις 11:39 πμ PDT

Δείτε λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Η βάση: Είναι η αρχή του παντός. Και ο μόνος τρόπος να φαίνεται minimal αλλά άψογη είναι να αναμείξετε το φον ντε τεν με μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας. Η κάλυψη είναι ικανοποιητική και το δέρμα σας δείχνει λαμπερό με φυσικό φινίρισμα. Παράλληλα είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσετε μια ανάλαφρη υφή στο “βαρύ” φον ντε τεν σας.

Κονσίλερ: Ένα πανέξυπνο τρικ που προτείνουν οι make up artists είναι όταν απλώνετε το κονσίλερ να κοιτάμε ευθεία στα μάτια σας μέσα στον καθρέπτη. Κι αυτό γιατί μόνο εσείς μπορείτε να δείτε όλες τις ατέλειες στο πρόσωπο και με αυτό τον τρόπο τις εντοπίζετε ευκολότερα.

Βλεφαρίδες: Αν απλώνετε μεγάλη ποσότητα μάσκαρα το βλέμμα γίνεται βαρύ και έντονο με αποτέλεσμα να χαλάει την ισορροπία στο συγκεκριμένο look. Αφού εφαρμόσετε μία στρώση λοιπόν πάρτε μια μπατονέτα και αφαιρέστε την ποσότητα που περισσεύει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure By Tanin Nicole (@taninnicole) στις 13 Οκτ, 2020 στις 11:22 πμ PDT

Κάντε περίγραμμα με μολύβι στα μάτια αποφεύγοντας το δραματικό look. Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα καφέ, αντί για μαύρο, μολύβι πολύ κοντά στις βλεφαρίδες.

Χαμηλώστε την ένταση στα ζυγωματικά: Το ζητούμενο είναι να αποκτήσετε μια φυσική, αναψοκοκκινισμένη όψη. Για να το πετύχετε απλώστε το με πινέλο του φον ντε τεν. Είναι ο μόνος τρόπος να χαρίσετε ένα απαλό φινίρισμα.

Χείλη: Αγαπάτε πολύ τα matte κραγιόν και τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας είναι τα πιο πρακτικά. Για να δείχνουν πιο φυσικά μπορείτε αμέσως μετά την εφαρμογή με το μικρό πινέλο να απλώσετε μικρή ποσότητα primer προηγουμένως και ελάχιστη ποσότητα κραγιόν στη συνέχεια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σημάδια κούρασης: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Macrame braid: Η πλεξούδα που θα φτιάξετε σήμερα θυμίζει κέντημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα