Αυτό είναι το δίδυμο περιποίησης που θα χαρίσει στο δέρμα σας ενυδάτωση και δροσιά!

Τον τελευταίο χρόνο που μένετε σπίτι έχετε αποκτήσει νέες συνήθειες ενώ ακολουθείτε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης χωρίς βιασύνη κάθε πρωί.

Ανακαλύψατε νέα προϊόντα, δοκιμάσατε τι μάσκες που είχατε ξεχάσει στο νεσεσέρ σας ενώ μάθατε λεπτομέρειες και μυστικά που λατρέψατε.

Κι εμείς με τη σειρά μας, φροντίζουμε να σας αποκαλύπτουμε νέες φόρμουλες που θα χαρίσουν στο δέρμα σας πλούσια ενυδάτωση και μια φυσική λάμψη.

Σήμερα έχει σειρά ένα δίδυμο περιποίησης που έχουμε ήδη αγαπήσει πολύ και πρέπει να μάθετε

τα πάντα. Πρόκειται για το απόλυτο φρέσκο δίδυμο: Soy Face Cleanser και Rose Face Mask. Αυτά τα μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος με φυσικά συστατικά.

Από ένα καθαριστικό τζελ με άρωμα αγγουριού που αφαιρεί το make-up σε μία ενυδατική και καταπραϋντική μάσκα που περιέχει πραγματικά ροδοπέταλα, το δίδυμο αυτό έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα.

Είναι επίσης η τέλεια προσθήκη στην ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, για μέρα ή νύχτα, για ειδικούς αλλά και για αρχάριους.

Η Fresh είναι από τις πρώτες εταιρίες στην βιομηχανία ομορφιάς που εξερεύνησε τα οφέλη της σόγιας στο δέρμα. Μετά από έρευνα σχετικά με το πλούσιο σε αμινοξέα συστατικό το οποίο είναι γνωστό για την βοήθεια του στην ελαστικότητα του δέρματος, το Soy Face Cleanser αφότου δημιουργήθηκε έγινε αμέσως αγαπητό.

Αυτό το ισορροπημένο με PHκαθαριστικό προσώπου (σημαίνει ότι είναι κοντά στο φυσικό ph του δέρματος ικανό να λειτουργήσει σε όλους τύπους δέρματος) είναι αγαπητό για τον αποτελεσματικό τρόπο που αφαιρεί το make-up – ακόμα και την μάσκαρα – χωρίς να αφαιρείται η απαραίτητη υγρασία του δέρματος.

Το εκχύλισμα αγγουριού και η εμπλουτισμένη φόρμουλα με ροδόνερο είναι ακόμα πιο απαλή για το ευαίσθητο δέρμα.

Για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάσκας Rose Face, η εταιρία Fresh συνεργάστηκε με τον συνεργάτη της Gucci και με τον καλλιτέχνη Jayde Cardinalli που έχει έδρα στην Καλιφόρνια, σε ένα περιορισμένης έκδοσης σχέδιο.

Η επαναστατική, ενυδατική φόρμουλα -σε συνδυασμό με τα ροδοπέταλα μέσα στο μεταξένιο τζελ- η οποία ενισχύει απευθείας το δέρμα με καταπραϋντικό ροδόνερο και εκχύλισμα αγγουριού, παγωμένο τζελ αλόης, ενυδατικά φύκια και λαμπερό μείγμα τσαγιού.

Τα δύο αυτά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά μεταξύ τους, κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Τρόπος χρήσης: Αρχικά χρειάζεται το δέρμα να είναι βρεγμένο, αμέσως μετά ακολουθεί το μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια με το Soy Face Cleanser και τέλος ξεπλένετε το πρόσωπο.

Στη συνέχεια, η απαλή Rose Face Mask που είναι περιορισμένης έκδοσης, χρησιμοποιείται με κυκλικές ανοδικές κινήσεις για 5 με 10 λεπτά. Ξεπλύνετε μετά με νερό το δέρμα για άμεση ενυδάτωση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτή η μάσκα θα σας χαρίσει τέλεια φρύδια και θα την φτιάξετε μόνες σας!

6 τέλεια και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά -Θα τα πετύχετε σε 1 μόλις λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα