Αυτό είναι το προϊόν που ξεχώρισα την εβδομάδα που μας πέρασε!

Κάθε εβδομάδα ένα τουλάχιστον προϊόν περιποίησης φτάνει στα χέρια μου. Μένει για λίγο στο ντουλάπι μέχρι να αποφασίσω να το δοκιμάσω. Σπάνια κάποιο μου κάνει εντύπωση με την πρώτη ματιά έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσω αμέσως. Βλέπετε μετά από χρόνια στο χώρο της ομορφιάς έχω αποκτήσει ένα ένστικτο, ένα καμπανάκι που χτυπά όταν νοιώθω ότι κάποια φόρμουλα είναι ιδιαίτερη και επιβάλλεται να την δοκιμάσω αμέσως.

Εκτός λοιπόν από τα, σταθερά, αγαπημένα μου προϊόντα (ναι φυσικά και υπάρχουν) είναι και κάποια που μου κλείνουν το μάτι. Είχε καιρό να συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι που άνοιξα τη συσκευασία

του Blithe Pressed Serum Gold Apricot.

Αρχικά πίστεψα ότι έιναι άλλο ένα προϊόν μέχρι που κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα άλλο! Είναι ορός σε στέρεη μορφή, με υπέροχο άρωμα και τέλεια υφή. Το brand Blithe το γνώριζα μεν αλλά δεν είχα καταφέρει να το μελετήσω. Η Blithe χρησιμοποιεί μια καινοτόμο μέθοδο «αργής ψύξης» που διαρκεί 36 ώρες και όχι την κλασσική επεξεργασία συστατικών με θερμότητα.

Με αυτό τον τρόπο διατηρείται η αποτελεσματικότητα των Pressed Serum και παράλληλα αποκτούν την ξεχωριστή, βελούδινη υφή. Στη σύνθεση του υπάρχει επίσης ένα μείγμα από αντιοξειδωτικά μύρτιλα και βατόμουρα καθώς και φυσικά έλαια που έχουν υποστεί ζύμωση, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η απορρόφηση των δραστικών συστατικών. Το άρωμα του συγκεκριμένου οφείλεται στο 31% εκχύλισμα από βερίκοκο .

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης η επιδερμίδα μου απέκτησε πιο λεία υφή και ομοιόμορφο τόνο. Παράλληλα ήταν η τέλεια βάση για το μακιγιάζ με το φον ντε τεν να “γλυστρά” χωρίς να κάνει κενά κατά τόπους.

Όσο αφορά τη χρήση δεν διαφέρει από τον κλασικό ορό, το απλώνουμε σε καθαρή επιδερμίδα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στα συν είναι ότι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και το βράδυ σαν μάσκα ύπνου.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτε μόνες σας μάσκες προσώπου για λάμψη με φυσικά προϊόντα

Οι καλύτερες mascara για όγκο ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα