Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Έχασα το παιδί μου στη γέννα! Μου έκαναν καισαρική και είχε πνιγεί από τον λώρο»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάρου στο Πρω1νό. Η μεγάλη ηθοποιός αποκάλυψε την επιθυμία την να παίξει στην Επίδαυρο, την ατάκα που της είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και το δυσάρεστο γεγονός ότι έχασε το παιδί της στη γέννα.

«Ο κινηματογράφος άλλαξε τη θεατρική μου πορεία προς το χειρότερο. Ο ρόλος της Ασημίνας από το “Αχ, αυτή η γυναίκα μου”, μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο για πιο σοβαρούς λόγους. Ήθελα να παίξω τραγωδία. Δεν έχω παίξει ούτε στην Επίδαυρο,

ούτε στο Ηρώδει και έχει παίξει και η κουτσή Μαρία», είπε για την επαγγελματική της πορεία.

Όσον αφορά την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: «Κάποτε μου είπε η Αλίκη “Μαρία γιατί δεν είμαστε φίλες εμείς;” και της είπα “γιατί δεν έχεις χρόνο”»

Μάλιστα, η Μαρία Κωνσταντάρου, είπε ότι ενώ έχει προσεγγίσει νεαρούς συναδέλφους της για να τους βοηθήσεις, εκείνη δεν ανταποκρίθηκαν. «Υπάρχουν άνθρωποι με ταλέντο, αλλά εκείνο που τους χαρακτηρίζει είναι ότι είναι ξερόλες. Πολλές φορές έχω πει “έλα να σου κάνω μερικά μαθήματα, δε θέλω λεφτά”, ούτε για καλημέρα δε με πήραν τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η καταξιωμένη ηθοποιός αποκάλυψε ένα δυσάρεστο γεγονός που πολύ λίγοι γνώριζαν: «Είχα κάνει παιδί και πέθανε στο λώρο. Ήμουν 9 μηνών μου έκαναν καισαρική και είχε πνιγεί από τον λώρο. Πάντως δε μου λείπει το παιδί. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω. Έχω πολλά ενδιαφέροντα άλλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και τον γάμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα