Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: «Μετανιώσαμε για αυτή τη ερώτηση που κάναμε στη Μπεκατώρου»

Οι αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη ανήκαν για πολλά χρόνια στο δυναμικό του Star Channel.

Οι γνωστές δίδυμες δημοσιογράφοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου και σχολίασαν τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας μέσα από τη στήλη «Στο Κοντρόλ».

«16 χρόνια ήμασταν στο Star και πραγματικά είναι το επαγγελματικό μας σπίτι. Δηλαδή ακόμα και τώρα μας φωνάζουν: οι δίδυμες του Star»,

δήλωσε αρχικά η Αγάθη Ράντη και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έχω μετανιώσει για ερώτηση. Για την ερώτηση “γιατί δεν έχετε κάνει ακόμα παιδί”, που έχουμε κάνει στο παρελθόν στη Μαρία Μπεκατώρου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, οι δυο τους σχολίασαν το «Καλό Μεσημεράκι», λέγοντας ότι ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο Μουτσινά και ότι η ψυχαγωγική θα πρέπει να συνεχίσει ίσως παράλληλα με ένα βραδινό show.

Για τη συνεργασία του παρουσιαστή με τη Ζέτα Μακρυπούλια η Βαλεντίνη Ράντη σημείωσε: «Το έχουν κάνει στο παρελθόν, όχι με επιτυχία. Η μητέρα μου μού έχει πει: “μη μπλέκεις τη φιλία με τα επαγγελματικά”».

Όσον αφορά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το παρασκήνιο πίσω από την εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, η Αγάθη Ράντη σχολίασε: «Θεωρώ ότι σε αυτές τις εποχές δεν υπάρχει θέση για πικρία. Καλό θα είναι να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας».

Τέλος, η Βαλεντίνη Ράντη δήλωσε: «Από την άλλη, βέβαια, δε μπορείς να κυνηγάς την Παπίλα έξω από το στούντιο και να μην σου κάνει δήλωση. Δεν έχει δώσει δείγματα γραφής στο κοινωνικό».

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον άνθρωπο θα τον είχα πατήσει και θα έφταιγα, θα είχα το κρίμα στον λαιμό μου»

Τέμπη: Συγκλονίζει επιβάτης που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο -«Συγγνώμη που έζησα»

Άρης Πορτοσάλτε μετά την επικοινωνία που είχε με την Καινούργιου: «Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα