Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση για τη γαλατόπιτα μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

«Μήλον της Έριδος» φαίνεται πως έγινε η «Η γαλατόπιτα Μάνης»!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε μέσα από μια ανάρτησή της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τη συνταγή αυτή, αναφέροντάς ότι εκείνη έχει ονομάσει έτσι τη συνταγή, αυτή και πως κοπιαρίστηκε από πολλούς.

«Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα!!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε

όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ανάρτησή της!

Στο Πρω1νό ανέφεραν ότι η καμπάνα χτυπούσε για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος παρουσίασε στην εκπομπή του… «Γαλατόπιτα Μάνης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Ο ίδιος τοποθετήθηκε χιουμοριστικά πάνω στο θέμα, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Σε αυτή απεικονίζεται ο ίδιος σε ένα έργο τέχνης και θέτει την ερώτηση… «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα;»

Ενώ στη συνέχεια σημειώνει: «Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν…» και δεν παραλείπει να δώσει ένα  tip! « αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα», «κλείνοντας το μάτι» για τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που περιέχει αμύγδαλα αντί για καρύδια.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην Playmate μπαίνει στη Φάρμα!

Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου» – «Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λαϊκίζει»

Η Φάρμα – Μαρία Θωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και τα σχόλια για τη Μαρία Μιχαλοπούλου! «Όταν πήρε την αρχηγία…»

Keywords
Τυχαία Θέματα