Άκης Πετρετζίκης: Η θερμή υποδοχή του 10 μηνών γιου του στο σπίτι – «Έλιωσε» ο σεφ

Το ότι ο Άκης Πετρετζίκης είναι χαζομπαμπάς το γνωρίζαμε, το ότι ο γιος του τού έχει τεράστια αδυναμία είναι κάτι που μάθαμε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/4!

Ο γνωστός σεφ καθημερινά ξυπνάει πολύ νωρίς, πηγαίνει στα μαγαζιά που διαθέτει σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και τακτοποιεί όλες τις υποχρεώσεις που «τρέχουν». Παρά το απαιτητικό

πρόγραμμά του, ο ίδιος προσπαθεί τα μεσημέρια να επιστρέφει στο σπίτι και να απολαμβάνει τις στιγμές με τον δέκα μηνών γιο του, Αχιλλέα, αλλά και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας πολύ ενεργός μπαμπάς και έτσι τα παιχνίδια με τον μικρό Αχιλλέα δεν έχουν τέλος τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που ο σεφ έχει πάρει μαζί του στη δουλειά τον γιο του, ο οποίος φυσικά τους έχει ξετρελάνει όλους!

Πριν από λίγη ώρα, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στα social media ένα απολαυστικό βίντεο με τον δέκα μηνών γιο του, που μας δείχνει πώς τον υποδέχτηκε στο σπίτι μετά την επιστροφή από τη δουλειά. Όπως φαίνεται, ο Αχιλλέας «πέταξε» από τη χαρά του, όταν είδε τον μπαμπά του!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/05/220519161800_akis.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 19/5

 Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Βάφτισαν την κόρη τους!

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι βίωσε τη χθεσινή κακοκαιρία η παρουσιάστρια – «Δεν έχω δει ούτε τον χειμώνα τόσο νερό»

Keywords
Τυχαία Θέματα