Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που θέλουν να πιάστηκε για φοροδιαφυγή

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «απήγαγε» η Μαίρη Αργυριάδου με το αυτοκίνητό της και μαζί έκαναν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, η οποία προβλήθηκε στο «Breakfast@star». Η επιχειρηματίας και influencer έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν και, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν εκείνη η influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή.

«Από το 2015 σχεδιάζω ρούχα για την επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να κάνω πάντα αυτό. Μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ασχολήθηκα λίγο και έβγαλα και δύο τραγούδια. Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για να τραγουδήσω σε νυχτερινό

μαγαζί, έλεγα όχι αλλά γενικά είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όταν ρωτήθηκε, αν έχει μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχει κάνει στη ζωή της κι αν έχει απατήσει, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» εξομολογήθηκε:

«Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Μετά τον γάμο μου μπήκα ξανά σε σχέση. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ ποτέ».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο πλέον δεν κρατάνε επαφές: «Το πιο ωραίο δώρο που μου έχουν κάνει ήταν την ημέρα του γάμου μου από τον πρώην σύζυγό μου. Ήταν συμβολικό. Πλέον δεν έχουμε επαφές γιατί προχωράει η ζωή και έρχονται νέοι σύντροφοι. Είναι λίγο αμήχανο αυτό. Από τα 7 χρόνια πήγα σε άλλη σχέση στο καπάκι. Έχω ψάξει κινητό και έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου».

Τέλος, η ίδια τόνισε πως δεν ήταν η γυναίκα που κατηγόρησαν για φοροδιαφυγή: «Δεν είμαι εγώ αυτή η influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή. Θα πω αυτό και θα μείνω εδώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος σε περιορίζει, ο δικός μου κράτησε 9 μήνες»

 Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Βγαίνω νικήτρια από μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα»

 «Σπαρτιάτες»: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους εάν αποδειχτεί σχέση με τον Κασιδιάρη;

Keywords
Τυχαία Θέματα