Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκαλύπτει μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα -«Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των συζητήσεων καθώς έγινε γνωστό πως χώρισε από τον Στάθη Σχίζα λίγο καιρό μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Η γνωστή επιχειρηματίας πλέον έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως δεν ακολουθεί πια ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σήμερα 16/5, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο πλατό του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1

και ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον χωρισμό της από τον νικητή του Survivor 2022. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ τους.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει», είπε αρχικά.

Για το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισε μετά τον χωρισμό τους είπε: «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου».

Για το αν υπάρχει σήμερα επικοινωνία μεταξύ τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε: «Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω».

Διαβάστε ακόμα:

Όσα είπε μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί τα τελευταία δύο 24ωρα με το 4άρι που έδωσε η επιτροπή της

Σασμός: Ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και ξεσπά στην Καλλιόπη

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα