Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Mente Fuerte: «Είναι άσχημο να λέγονται αυτά και για τη Μαρία και για τον Στάθη»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απασχολεί  πολύ τα μέσα με την προσωπική ζωή της, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι κάτι συμβαίνει. Η γνωστή επιχειρηματίας και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από λίγο καιρό, κλείνοντας το κεφάλαιο της σχέσης τους.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έχει έρθει κοντά με τον Mente Fuerte, ο οποίος, βέβαια, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ δημόσια ότι είναι

μαζί, ωστόσο οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο «Open Weekend» για τις συγκεκριμένες φήμες αλλά και για το ξέσπασμα που έκανε στα social media κατά όσων γράφουν ψευδείς ειδήσεις για τα προσωπικά της.

«Με ενοχλούν αυτά που γράφονται. Είμαι γενικά ευγενική και υπομονετική σαν άνθρωπος, δέχομαι την κριτική αλλά πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και γίνεται προσβλητικό απέναντί μου», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Σχετικά με τον Mente Fuerte κι όσα γράφτηκαν για τους δυο τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: «Με τον Γιώργο, τον Mente Fuerte, έχουμε μιλήσει για αυτό. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα και δεν είμαστε καν φίλοι, είμαστε απλά γνωστοί.

Όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί, έχει παρεξηγηθεί. Είναι πολύ άσχημο να λέγονται τέτοια πράγματα για τη Μαρία που είναι σε σχέση με τον Γιώργο αλλά και για τον Στάθη, που ήταν σε σχέση με εμένα».

Όσον αφορά στο αν είναι έτοιμη να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα στη ζωή της, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Η Αλεξάνδρα προς το παρόν θέλει χρόνο για τον εαυτό της, να μείνει μόνη της, να δει τις φίλες και τους φίλους της, να κάνει τα ταξίδια της και να δουλέψει. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά, ο έρωτας δεν είναι σε πρώτο πλάνο».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Χατζηνικολάου: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή – Πέθανε ο πατέρας του

 Τζώρτζια Γεωργίου για ψυχοσωματικά: «Δεν μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο»

 Sidarta: «Λύνει» τη σιωπή του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό – «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους»

Keywords
Τυχαία Θέματα