Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Περίμενε τον Στάθη Σχίζα στο αεροδρόμιο μετά τις φήμες για τρίτο πρόσωπο

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες, με τις φήμες που θέλουν να έχει μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους να φουντώνουν!

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου ενημέρωσε τον Στάθη Σχίζα ότι η σύντροφός του δεν της έδωσε κανένα μήνυμα να του μεταφέρει. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες,

γεγονός που ώθησε τον Στάθη Σχίζα στο να αποχωρήσει από το «Survivor All Star».

Την ίδια στιγμή είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες  της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με έναν άνδρα στην Αράχοβα, στιγμιότυπα που ενίσχυσαν τα σενάρια περί κρίσης στη σχέση τους και πολυσχολιάστηκαν από τους χρήστες του Twitter, που δεν μένουν ανενημέρωτοι για τίποτα.

Το απόγευμα της Τρίτης 7/3, ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο κι όπως αποκάλυψε το «Πρωινό μας» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον περίμενε στο αεροδρόμιο. H influencer περίμενε τον αγαπημένο της λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Όπως μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, οι δυο τους μίλησαν για λίγο στο τηλέφωνο μόλις ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το «Survivor All Star», ωστόσο η μεγάλη συζήτηση θα γινόταν με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Να θυμίσουμε, πως όταν ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε στο προφίλ της στο Instagram: «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιό τους

 Γρηγόρης Μπαμπάς: Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος -Η φωτογραφία και το μήνυμά του

 Εβελίνα Νικόλιζα: Αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει ένας youtuber στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα