Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η γυναίκα που γέννησε το παιδί μου, παραμένει για πάντα σημαντική»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, «ALPHA Παντού», με αφορμή τον ρόλο του στην παράσταση «Τρωάδες» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, που κάνει περιοδεία και μεταξύ των σταθμών της βρίσκεται και η Επίδαυρος.

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για την παράσταση, ενώ αναφέρθηκε και στον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του, που δεν είναι άλλος από τον γιο του. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

και η Λένα Δροσάκη μπορεί να χώρισαν μέσα στον χειμώνα, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι για χάρη του γιου τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον γιο του και τη Λένα Δροσάκη

Σχετικά με το παιδί του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε πως έχει καθημερινή επαφή μαζί του παρά την περιοδεία με τη δουλειά και εξομολογήθηκε πως εκείνος αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητά του. Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε:

«Δεν είμαι μακριά από το παιδί. Το βλέπω, το συναντάω, κάνουμε εκδρομές και πάμε και διακοπές μαζί! Ευτυχώς δεν είναι μια τεράστια περιοδεία. Είναι περιορισμένες οι παραστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και πρώτα ο Θεός θα είναι μαζί μου και στην Επίδαυρο.

Τελειώνουν όλα μετά τον ρόλο του πατέρα. Νομίζω, όποιος είναι γονιός, το ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει ζωή πριν και μετά το παιδί. Με έχει γαληνεύσει ο ερχομός του γιου μου γιατί κατεβαίνουν οι άμυνες, ο ναρκισσισμός, εδώ όλα αυτά καταλαγιάζουν γιατί ξέρεις ότι άλλα είναι τα σημαντικά και αυτά αφορούν στον γιο μου».

Όταν κλήθηκε να αναφέρει το όνομα μιας σημαντικής γυναίκας της ζωής του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε: «Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου παραμένει και θα παραμένει πάντα σημαντική. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα