Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Μιλάει πρώτη φορά on camera για τη σχέση του με τη Μελίνα Νικολαΐδη

H κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας συνάντησαν τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ο γνωστός γυμναστής μίλησε πρώτη φορά on camera για τον δεσμό του με τη νεαρή κοπέλα, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, την οποία προπονεί στο γυμναστήριό του.

Οι on camera δηλώσεις του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη
για τη Μελίνα Νικολαΐδη και τη Δέσποινα Βανδή

«Το καλοκαίρι ξεκουράστηκα. Έφυγα πάρα πολύ. Το χρειαζόμουν γιατί είχα μια πολύ δύσκολη χρονιά και έπρεπε να προετοιμαστώ και για τη φετινή. Η σχέση μου με τη Μελίνα πάει πολύ καλά. Το καλοκαίρι ήταν εδώ. Τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο.

Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και τόσες υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ενώ, όταν ρωτήθηκε για τις προπονήσεις που κάνει στη μαμά της συντρόφου του, Δέσποινα Βανδή, απάντησε με αμηχανία λέγοντας:

«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω κάτι. Ρωτήστε κάτι για μένα. Είναι χαρά μου να τους γυμνάζω. Έρχεται αρκετός κόσμος στο γυμναστήριο. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου».

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες -Χρήστος Σαντικάι: Βάφτισαν τον γιο τους

Σίσσυ Χρηστίδου: Το «καρφί »της για τις σχέσεις των παρουσιαστών -«Στην τηλεόραση λέμε ότι αγαπιόμαστε με τους απέναντι»

Νίκος Συρίγος: Η on air αναφορά στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Keywords
Τυχαία Θέματα