Αλέξης Κούγιας: Έτσι σχολίασε τον χωρισμό της Εύης Βατίδου -«Εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε να…»

Η Εύη Βατίδου και ο Ηλίας Κωνσταντίνου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από μερικούς μήνες σχέσης. Το γεγονός γνωστοποίησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δεύτερος, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως ο χωρισμός τους ήταν κοινή απόφαση.

Λίγο αργότερα, η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου συνάντησαν τον πρώην σύζυγο της Εύης Βατίδου και γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος δε δίστασε να σχολίασει τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού.

«Εγώ εκτιμώ πάρα πολύ την πρώην σύζυγό μου, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο

αξιόλογη από αυτό που νομίζουν όλοι. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, έχουμε φέρει στην ζωή δύο υπέροχα παιδιά. Έχουμε να μιλήσουμε με την πρώην σύζυγό μου 16 χρόνια για τέτοια θέματα.

Μιλάμε για τα παιδιά μας, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες τους. Εγώ θέλω πάρα πολύ να ευτυχίσει η πρώην σύζυγός μου. Δεν τον είχα δει τον νέο της σύντροφο, δεν προλαβαίνω να δω εκπομπές και δεν μπορώ να μπω στο διαδίκτυο και δεν γνωρίζω ειλικρινά σας λέω. Ούτε με τα παιδιά μου είχαμε συζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά και εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά να βρει έναν σύντροφο, ανάλογό της.

Γιατί μεγαλώνουμε αλλά εντάξει είναι αρκετά νέα για την ώρα αλλά πραγματικά πρέπει είναι πολύ όμορφη γυναίκα, είναι πολύ αξιόλογη και της αξίζει ένας υπέροχος σύντροφος», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε ακόμα:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Η επιλόχειος ήταν παντού, πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

Θεοφανία Παπαθωμά για «Μαύρο Ρόδο»: «Η τελευταία σκηνή ήταν έντονη, δεν μου έφταναν τα λόγια»

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα