Αλέξης Κούγιας για τον καρκίνο: «Θέλω να ζήσω, έχω δύο παιδιά και θέλω να τα μεγαλώσω»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου 14/1 και μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μιας και έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κατηγορουμένης.

Λίγο πριν από το τέλος της τηλεοπτικής εμφάνισής του, η Σίσσυ Χρηστίδου του ευχήθηκε «περαστικά», μιας και ο ίδιος είχε αποκαλύψει δημόσια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Ο γνωστός ποινικολόγος διαγνώστηκε με καρκίνο και

χρειάστηκε να χειρουργηθεί προκειμένου να τον αφαιρέσει.

«Εγώ είμαι φτιαγμένος από πλουτώνιο και σας μιλάω ειλικρινά δεν άλλαξα τον τρόπο της ζωής μου… Την παραμονή του χειρουργείου μου, αγόρευα όρθιος 12 ώρες. Δύο ημέρες ήμουν όρθιος και αγόρευα για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Θέλω να καταλάβετε κάτι, η ζωή είναι πολύ όμορφη κι ας είναι γεμάτη λύπες. Θέλουν όλοι να ζήσουν! Κι εγώ θέλω να ζήσω, έχω δύο παιδιά θέλω να τα μεγαλώσω και θα τα μεγαλώσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη διάγνωση με καρκίνο: «Η διάγνωση του γιατρού ήταν ή ότι θα είμαι ευτυχής αν ζήσω ακόμη δύο χρόνια ή ότι μπορεί να πεθάνω από κάτι άλλο. Σε αυτά τα στάδια τα συναισθήματα αλλάζουν… Και φτάνεις στην ημέρα της εγχειρήσεως. Η προσδοκία ήταν πως θα ήταν μία εγχείρηση 5 ωρών. Πήγα στις 5 το πρωί μαζί με την σύντροφό μου, το έκρυψα από τα παιδιά μου, απ΄ όλους. Θα προτιμούσα να μάθουν ένα κακό στο τέλος παρά να ζήσουν επί μήνες με ένα κακό. Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά να ζήσουν τέτοια πράγματα.

Η επέμβαση άρχισε στις 7 το πρωί και εγώ ξύπνησα 3 το μεσημέρι. Κράτησε 6,5 ώρες. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένουμε δέκα ημέρες να δούμε τι έδειξαν οι εξετάσεις μετά την επέμβαση. Μου είπε ότι ο καρκίνος ήταν άκρως επιθετικός, αν δεν είχε αφαιρεθεί θα είχε κάνει μετάσταση στα οστά και θα είχα έναν χρόνο ζωής. Ωστόσο, οι λεμφαδένες που είχαμε στείλει για εξέταση ήταν παιδιού. Η σύντροφός μου έμεινε εκεί δίπλα μου, 10 μέρες σε μια πολυθρόνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ANT1; Η απάντησή του

 Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά αλλά περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική»

 Μάγδα Τσέγκου: Το αρχείο της από εφημερίδες την ξεπερνά στο ύψος – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα