Αλέξης Κούγιας: Οι πρώτες δηλώσεις για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου -«Δεν θα την αναλάμβανα εάν δεν…»

Μια ανατροπή υπήρξε πριν από μερικές ώρες στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η 33χρονη κατηγορούμενη ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικής δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαβάστε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε γι’ αυτή του την απόφαση στην εκπομπή Live News

του Νίκου Ευαγγελάτου και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του παρουσιαστή.

Για το τι ήταν αυτό που ώθησε την 33χρονη κατηγορουμένη να τον ζητήσει για συνήγορο υπεράσπισης, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στον αέρα του Mega: «Αυτό αφορά την κατηγορουμένη και δεν μπορώ να επέμβω στον τρόπο που σκέφτεται. Υπήρχε έκκληση από την πλευρά τη δική της και της οικογένειάς της. Είχα κρατήσει επιφύλαξη και μελέτησα την δικογραφία στην πιο μικρή της λεπτομέρεια. Έχω ενοχληθεί αφάνταστα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων, οδήγησαν σε κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητας με πρωτοφανείς προσεγγίσεις σε μέσα αποδεικτικά, όπως ήταν τα μετά την εκταφή στοιχεία».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «έκανα προσωπική προσέγγιση πριν πω το ναι. Ενοχλήθηκα αφάνταστα με τον τρόπο που προσπάθησαν να ακυρώσουν ακόμα και για πολιτικά συμφέροντα πρόσωπα, όπως την κα Τσάκωνα και την κα Τσιόλα. Η ανακοίνωσή μου λέει τα πάντα, ποτέ στην καριέρα μου δεν ανέλαβα υπόθεση που δεν είχε υπερασπιστική γραμμή. Εάν δεν πίστευα στην υπεράσπισή της δεν θα την αναλάμβανα».

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Σαλαγκούδη: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάρρηξη στο διαμέρισμά της -«Η εμπειρία ήταν τραυματική και τρομακτική»

Βίκυ Καγιά: Δείτε νέο φωτογραφικό υλικό από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέκτησε τον λογαριασμό της στο Ιnstagram -Το μήνυμά της

Keywords
Τυχαία Θέματα