Αλέξης Κούγιας: Το αιχμηρό σχόλιο για τον Σπύρο Μπιμπίλα και το πουκάμισο με τους παπαγάλους

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο του σχολιασμού και των συζητήσεων λόγω του πουκαμίσου με τα παπαγαλάκια που επέλεξε να φορέσει στην Ορκωμοσία της Νέας Βουλής.

«Η αγάπη μου και για τα αδέσποτα ζώα και το ενδιαφέρον μου για τα υπέροχα πτηνά, τους παπαγάλους που κατακλύζουν πλέον την Αθήνα θα παραμείνουν πηγή έμπνευσης. Tο υπέροχο πολυσυζητημένο πουκάμισο με τα παπαγαλάκια είναι vintage

και δώρο του αείμνηστου σπουδαίου μου φίλου του θρυλικού ΒarBar.(Κώστας Παναγιωτόπουλος). Ευχαριστώ τον δημιουργό του υπέροχου ψηφιακού παπαγάλου με πουκάμισο α λα Μπιμπίλα που κατέκλυσε με χιούμορ και έντονα μηνύματα αγάπης το διαδίκτυο», απάντησε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε για το πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει.

Ωστόσο, για την στυλιστική του απόφαση μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 7/7 με αφορμή τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όπως και στα δικαστήρια, έτσι και στη Βουλή, ανεξαρτήτως του τι έχει κάποιος σαν φιλοσοφία ζωής, πρέπει να υπάρχει ένας προσωπικός αυτοσεβασμός.

Αν κάποιοι λίγοι επιλέγουν αυτόν τον χώρο να τον ταυτίσουν με τις συνθήκες της προσωπικής τους ζωής όπου οι ενδυματολογικές τους επιλογές απευθύνονται σε έναν συγκεκριμένο κύκλο, κάνουν λάθος.

Αυτοί λοιπόν που νομίζουν πως θα εντυπωσιάσουν τον κοινωνικό τους κύκλο και κάνοντας το αυτό προσβάλλοντας τη σοβαρότητα της Βουλής κάνουν πολύ μεγάλο λάθος», απάντησε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα