Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του, Φανή

Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του αρχικά στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» και έπειτα το «Survivor». Ο σεφ μπορεί να έχει σημειώσει μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του, όμως προτιμάει να κρατά χαμηλούς τόνους και να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο «Survivor» την περσινή σεζόν, είδαμε ακόμα ένα πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά, καθώς εξομολογήθηκε

ότι είναι ερωτευμένος. Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Φανής, με την οποία εξακολουθούν να είναι μαζί και να ζουν τον έρωτά τους.

«Μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά», είχε δηλώσει ο Αποστόλος Ρουβάς σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα» τον Ιούλιο του 2022.

Ο Απόστολος Ρουβάς μπορεί να διαθέτει το δικό του προφίλ στο Instagram, ωστόσο σπάνια κάνει αναρτήσεις. Με αφορμή μια εκδρομή που έκανε με τη σύντροφό του στο καταφύγιο Μπάφι, ο γνωστός σεφ αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι ποζάρει μαζί και χαμογελαστό στον φακό, δείχνοντάς μας την εντυπωσιακή θέα που απόλαυσε.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Ρουβάς μας έδειξε και το μεσημεριανό γεύμα τους σε μία από τις τοπικές ταβέρνες.

Διαβάστε ακόμα:

 Τραγωδία στα Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι

 Φαίη: «Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Μάριος Παπαγεωργίου: Βόμβα! Αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις με τα οστά

Keywords
Τυχαία Θέματα