Ανασκόπηση 2022: Baby boom! Οι celebrities που υποδέχτηκαν τον πελαργό μέσα στη χρονιά

Ακόμα ένα έτος έφτασε στο τέλος του κι όλοι έχουμε να θυμόμαστε τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στιγμές, κάνοντας έναν απολογισμό που γίνεται κάθε φορά αυτή την περίοδο. Για κάποιους Έλληνες celebrities, όμως, το 2022 υπήρξε ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς μια στιγμή τους άλλαξε όλη τη ζωή, αυτή της γέννησης του μωρού τους.

Κάποια ζευγάρια απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, βιώνοντας αυτό το μοναδικό συναίσθημα, ενώ κάποια άλλα μεγάλωσαν την οικογένειά τους, φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο μωρό τους. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανίστηκαν στο διάβα τους, αναμφίβολα πάντοτε θα κοιτάνε

το 2022 με ένα γλυκό χαμόγελο, καθώς τους χάρισε ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, στο πλαίσιο της ανασκόπησης για το 2022, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις γυναίκες που έζησαν το θαύμα της μητρότητας και έδωσαν ζωή μέσα από τη ζωή τους.

#1 Μαίρη Συνατσάκη

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2022 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το βάρος του μωρού ήταν 2.750 γρ. και γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 7:25 το πρωί. Νονά της μικρής Στρατή θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας κολλητός φίλος του τραγουδιστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

#2 Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά στις 8/8/22. Η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Κυβέλη, όπως πρόκειται να ονομαστεί, και σκόρπισε τη χαρά σε όλους! Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, ο Γιώργος, απέκτησε την πιο γλυκιά αδερφούλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL (@madogasteratou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL (@madogasteratou)

#3 Μαίρη Μηνά

Στις 21/9 η Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Σαράντη! Η ταλαντούχα ηθοποιός γέννησε ένα κοριτσάκι βάρους, 3.300 γρ. Το ζευγάρι περίμενε με μεγάλη λαχτάρα και ανυπομονησία αυτή τη στιγμή και εκ τότε απολαμβάνει τις μοναδικές στιγμές με την κόρη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Mina / Μαίρη Μηνά (@mary_mine)

#4 Λάουρα Νάργες

Την ίδια ημέρα με τη Μαίρη Μηνά, δηλαδή στις 21/1 γέννησε και η Λάουρα Νάργες, με τον Χρήστο Σαντικάι να γίνεται μπαμπάς για πρώτη φορά! Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι, το οποίο πρόκειται να πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

#5 Άννα Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς στις 25/9 έγιναν γονείς, με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι βάρους 2.850 γρ.. Η μικρή πρόκειται να πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Χριστίνας Παππά, η οποία τής έχει μεγάλη αδυναμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

#6 Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ – Άκης Πετρετζίκης

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης στις 17/9, αφού η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε ένα κοριτσάκι! Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο σεφ, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία των δύο γυναικών του. Η μικρή έχει μόλις ένα χρόνο διαφορά από τον αδερφό της, Αχιλλέα.

#7 Βαλεντίνη Παπαδάκη – Κώστας Σόμμερ

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022 η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ κράτησαν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 22/12, με τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού, τον Ιάσονα, να αποκτά μια αδερφή.

#8 Αντιγόνη Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά στις 23/11. Η τραγουδίστρια γέννησε ένα κοριτσάκι, ο ερχομός του οποίου ολοκλήρωσε την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANTIGONI PSICHRAMI (@antigoni_psichrami)

#9 Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης και τόσο τότε όσο και τώρα αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Η ηθοποιός δεν έκανε καμία ανάρτηση για τον ερχομό του γιου της και τα μόνα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν κάποια δώρα που δημοσίευσε ο γνωστός σεφ. Ο γιος τους γεννήθηκε στις 16/9.

#10 Μελίνα Μακρή

Στις 4/2 η Μελίνα Μακρή γέννησε ένα αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φρανκ Λουβάρη. Ο μικρός βαφτίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Παναγία Φανερωμένη στην περιοχή Νέα Αρτάκη και έλαβε το όνομα Γιάννης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μelina Makri (@melina_makris)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μelina Makri (@melina_makris)

#11 Rihanna

Για πρώτη φορά μητέρα έγινε η Rihanna στις 19/5 καθώς γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να προστατέψει αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας αυτό το κομμάτι της ζωής της κι έτσι δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

#12 Τζο Κουτρουμάνου – Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις 10/5! Ο σεφ είχε κρατήσει μυστική τόσους μήνες την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Τζο Κουτρουμάνου, αφού έχει επιλέξει να διαχωρίζει την επαγγελματική από την προσωπική ζωή. Όσον αφορά στο όνομα του γιου του, αυτό θα είναι Κωνσταντίνος.

#13 Στέλλα Δημητρίου

Στις 29/9 η Στέλλα Δημητρίου έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της! Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγό της, Δημήτρης Μιχαηλίδης, περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή και τώρα απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Dimitriou (@stelladimitriou)

#14 Ζωή Παπαδοπούλου

Την πρώτη ημέρα του Νοέμβρη η Ζωή Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της! Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε στις 10:20 το πρωί ένα κοριτσάκι, που την «πλημμύρισε» από χαρά και ευτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζωή Παπαδοπούλου (@zoepapadopoulou_official)

#15 Άρτεμις Αστεριάδη

Στις 19/10 η Άρτεμις Αστεριάδη έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και έτσι έγινε μαμά για δεύτερη φορά! Ο γιος της βιαζόταν να έρθει στη ζωή, καθώς γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες. Η ίδια είχε εξομολογηθεί πως γέννησε με καισαρική τομή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artemis Asteriadi (@artemis_asteriadi)

Και μπορεί οι παραπάνω κυρίες να απολαμβάνουν τις πολύτιμες στιγμές με τα μωράκια τους, ωστόσο υπάρχουν και τρεις celebrities που βρίσκονταν εν αναμονή του πελαργού, μιας και πρόκειται να γεννήσουν στις αρχές του 2023. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Φουρέιρα. Με το καλό!

Διαβάστε ακόμα:

 Ανασκόπηση 2022: Οι υπερήφανοι γονείς της εγχώριας showbiz που βάφτισαν τα παιδάκια τους!

Ανασκόπηση 2022: Οι γάμοι της χρονιάς μέσα από υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο!

Keywords
baby, baby, μαίρη συνατσάκη, ντορετα παπαδημητριου, ακης πετρετζικης, το φως, αρτεμις αστεριαδη, instagram, channel, laura, αννα, σεφ, γιου, φως, νέα, rihanna, artemis, showbiz, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, λαουρα ναργες, η ζωη, instagram, rihanna, ελενη, μωρακια, δωρα, εγκυμοσυνη, ηθοποιος, μητερα, μωρο, πλαισιο, σεφ, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, αγκαλια, αδυναμια, ακης, αννα, αρτεμις, αχιλλεα, εβδομαδες, γεγονος, γινει, γινεται, γιου, γονεις, δευτερο, διδυμα, εγινε, ευτυχια, υπαρχει, ετος, ζευγαρια, ζωη, ζωης, ιδια, θαυμα, ιωαννα, ιωαννιδης, κυβελη, λαουρα, λεωνιδας, μαίρη συνατσάκη, μαμα, μηνες, μιχαηλιδης, μυστικο, μονα, νονα, οικογενεια, ονομα, παιδι, παιδακια, πρωι, συζυγο, σομμερ, τομη, το φως, τραγουδιστρια, φουρειρα, φορα, χαμογελο, χαρα, κωνσταντινος, artemis, channel, δημητρης, εμφανισεις, γλυκο, ιδιαιτερα, κομματι, κωνσταντινα, κωστας, laura, πληροφοριες, showbiz, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα