Αναστασία Παντούση: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά on camera τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Τα δημοσιεύματα εδώ και αρκετούς μήνες θέλουν την Αναστασία Παντούση και τον Ιωάννη Παπαζήση να είναι μαζί, ωστόσο κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις σήμερα (20/10) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Παντούση ανέφερε on camera πως «είναι νομίζω επιθυμία και των

δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια».

«Δεν θέλω να κρύβομαι. Μου αρέσει η αίσθηση της ελευθερίας και από την άλλη δεν έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ ή να δηλώσω κάτι. Αυτό συμβαίνει γιατί η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που θέλω να προστατεύσω, τόσο για μένα όσο και για τη σχέση. Αν αρχίσω να απαντώ για την προσωπική μου ζωή, μετά θα αρχίσουν ερωτήσεις «μένετε μαζί; Αν όχι, πότε θα μείνετε μαζί;» και θα ανοίξει ένας φαύλος κύκλος», είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Σαλίνα Γαβαλά: Σοκάρει με την αποκάλυψή της -«Ο πατέρας μου με σύστησε στην νέα του οικογένεια ως… φίλη»

Ελένη Πετρουλάκη: Η εξομολόγηση για την εμμηνόπαυση στο «Πρωινό μας» -«Πέρασα από όλες τις φάσεις»

Νίκος Γκαραβέλας: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό -Το μήνυμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα