Κολωνός – Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα του «Super Κατερίνα» -«Δεν θα μου υποδείξετε τι θα πω εγώ στην εκπομπή»

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του 34χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τις δηλώσεις της κα. Παντελεάκη με τον ίδιο να απάντα: «Θα ρωτήσετε την ίδια την κα. Παντελεάκη για την δήλωση που έκανε, ίσως παρερμηνεύτηκε όπως δηλώθηκε σε εσάς ή στο μέσο που την έκανε».

Στη συνέχεια ωστόσο προκλήθηκε ένταση στην πρωινή εκπομπή του Alpha,

όταν ο ίδιος τόνισε πως η 12χρονη δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της. Συγκεκριμένα, αυτή του η δήλωση προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε: «Δεν θα ξανακούσω από εσάς να λέμε κοπέλα το 12χρονο κορίτσι. Είναι παιδί, παιδί».

Τότε, η γραμμή έπεσε και ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επικοινώνησε ξανά με την εκπομπή, τονίζοντας πως «είμαι στο Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση του Κουσουλού. Επειδή ασχολείστε με το θέμα της 12χρονης, πρέπει να πείτε ότι η διαρροή της κατάθεσης της έγινε», με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει σε έντονο ύφος: «Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ στην εκπομπή. Δεν θα μου το υποδείξετε. Γιατί μπορεί να πω κι εγώ κι άλλα σήμερα».

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Ορφανίδου: Οι πρώτες δηλώσεις για την υπόθεση revenge porn μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της

«Δέχτηκα μήνυμα από γνωστό πολιτικό που ήθελε να μπει στο J2US»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι»

Keywords
Τυχαία Θέματα