Ανδρομάχη για Χριστίνα Σάλτη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό η Ανδρομάχη και η Χριστίνα Σάλτη, λόγω του χάμου που προκλήθηκε με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη».

Η Ανδρομάχη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως η κόντρα της με την γνωστή τραγουδίστρια της έχει αφήσει μια πικρία.

«Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους. Η κόντρα μου με την Χριστίνα Σάλτη μού έχει αφήσει μια πίκρα. Όλο αυτό που έγινε με το τραγούδι ήταν μια αχρείαστη βαβούρα»,

είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια αποκάλυψε ποια ήταν η πιο ιδιαίτερη εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί από fan της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε: «Ένας θαυμαστής προχθές ήθελε να μου περάσει δαχτυλίδι στο χέρι όταν τραγουδούσα».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Brekfast@Star», η Χριστίνα Σάλτη είχε πει για την Αδρομάχη και την «Παράλληλη Αγάπη»: «Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια.

Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα».

Διαβάστε επίσης:

Γιούλικα Σκαφιδά: Το περιστατικό στο θέατρο που την έφερε σε δύσκολη θέση -«Πάγωσα για λίγα δευτερόλεπτα»

Στέλιος Διονυσίου: «Δεν ξέραμε ότι είχε πεθάνει ο πατέρας μας, όταν αντικρίσαμε το θέαμα…»

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το ατύχημά της -«Δυο εβδομάδες ήμουν ακίνητη»

Keywords
Τυχαία Θέματα