Ανδρομάχη: Η πρώτη δήλωση μετά τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη

Το πρωί της Τρίτης 19/9 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Πρίφτη, οι δυο καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν τόσο τον περασμένο χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός

πως είναι μαζί.

Η απάντηση της Ανδρομάχης για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη

Ο δημοσιογράφος της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», Κώστας Καρνάκης, συνάντησε την Ανδρομάχη και την ρώτησε για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή αυτό το διάστημα.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην επιβεβαίωσε το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση, όμως επέλεξε να αφήσει το μυστήριο να πλάναται.

«Άσε να πλανάται αυτό το ωραίο πέπλο μυστηρίου. Να με διεκδικούν και λίγο. Όποιος δεν έχει ερωτευτεί λέει ψέματα. Αν κάποιος δεν έχει ερωτευτεί πρέπει να πάει να το κοιτάξει. Επίσης, ό,τι τραγουδάμε, το έχουμε ζήσει. Δε ξέρω αν με πειράζει ή όχι να πω αν είμαι σε σχέση ή όχι, απλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Ανδρομάχη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star»

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για τους ρόλους τους –Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Λένα Δροσάκη: «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Χρήστος Χολίδης για την προσωπική του ζωή: «Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα