Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό «αντίο» στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη – «Το έλεγες συχνά και εσύ…»

Στο πένθος βύθισε την ελληνική κοινωνία η είδηση πως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών .

Από χθες (24/7), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλειστεί με φωτογραφίες της και μηνύματα για τη σπουδαία αυτή γυναίκα που αφήνει πίσω της ένα μεγάλο έργο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε και εκείνη να πει το δικό της «αντίο» στην πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Η ανάρτηση
της Αγγελικής Νικολούλη για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα συγκινητικό κείμενο.

«Αγαπημένη μας ΜΑΡΙΑΝΝΑ…Ο χαμός σου μας γέμισε θλίψη. Κρατάμε το σημαντικό σου έργο για τα παιδάκια που υποφέρουν, για τις οικογένειες τους που πονάνε. Έδινες σε όλους την ελπίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Η “ΕΛΠΙΔΑ” συνεχίζει την προσφορά της στην κοινωνία και εμείς μένουμε δίπλα της… Το έλεγες συχνά και εσύ: Φως θέλουμε για να διαλύσουμε το σκοτάδι… Καλό Ταξίδι, μεγάλη μας ΚΥΡΙΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Γυναίκα πρότυπο, σε μια εποχή που έχουμε μπερδευτεί στο ποιον θαυμάζουμε»

Τραγωδία με Canadair: Νεκροί οι δύο πιλότοι

Ρόδος: Συγκλονίζει πρώην παίκτης του «Survivor» που μετέφερε με το σκάφος του εκατοντάδες κόσμου -«Ούρλιαζαν μωρά, έγκυες»

Keywords
Τυχαία Θέματα