Ρόδος: Συγκλονίζει πρώην παίκτης του «Survivor» που μετέφερε με το σκάφος του εκατοντάδες κόσμου -«Ούρλιαζαν μωρά, έγκυες»

H Ρόδος φλέγεται για όγδοη συνεχόμενη ημέρα, με τεράστιες δασικές εκτάσεις να έχουν καταστραφεί και πολλούς κατοίκους του νησιού να έχουν χάσει τα σπίτια τους.

Ο Σταμάτης Καλαφατάς, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε προηγούμενο κύκλο του «Survivor», μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο νησί και το γεγονός πως με το σκάφος του μετέφερε κόσμο σε ασφαλές σημείο, μακριά από τη φωτιά.

Όσα
ανέφερε ο Σταμάτης Καλαφατάς στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Εμείς με τα φουσκωτά μεταφέραμε όλο το βράδυ γύρω στα 550 με 600 άτομα. Ήταν σαν να ζούσα το έργο του Τιτανικού… Δε θέλω να το ξαναζήσω. Όταν πλησίαζε η βάρκα στη στεριά ορμούσε ο κόσμος πάνω, ποιος θα πρωτομπεί. Έκλαιγαν, ούρλιαζαν, μωρά παιδιά, γυναίκες έγκυες, κυρίες σε μεγαλύτερη ηλικία» είπε αρχικά ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης εξομολογήθηκε πως το πλήρωμα των σκαφών καθησύχαζε τους ανθρώπους, που αγωνιούσαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα. «Με υπομονή προσπαθούσαμε να τους καθησυχάσουμε κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά και τους μεταφέραμε στα μεγαλύτερα ημερόπλοια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλη η Ρόδος είναι ενωμένη εθελοντικά», σχολίασε στο τέλος της σύνδεσης ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο -«Το σώμα ακόμα υποφέρει»

Πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» έγινε νονά! Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος σε Βανέσα Αδαμοπούλου: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς για να ξέρει κι ο κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα