Άννα Μπεζάν: Οι φωτογραφίες με την 7 μηνών κόρη της και το τρυφερό μήνυμα

Η Άννα Μπεζάν και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Δημήτρης Παππάς διανύουν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή περίοδο στη ζωή τους, καθώς εδώ και περίπου επτά μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στη ζωή στις 15 Σεπτεμβρίου και έχει κλέψει τις καρδιές του μπαμπά και της μαμάς της.

Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός είναι λάτρεις των social media και συνεχώς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα στα οποία πρωταγωνίστρια είναι η μπέμπα τους.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη

η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολλάζ τριών φωτογραφιών στο οποίο τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, δίνοντάς της ένα τρυφερό φιλί.

«Ερωτευμένη μάνα», έγραψε η Άννα Μπεζάν στο Story που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρης της. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση, όμως απέφυγε να πει περισσότερα καθώς θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα παιδικό βιβλίο και μέσα από αυτό θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Γράφω ένα παιδικό παραμύθι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, σχεδόν το τελειώνω. Είναι καθαρά ένα βιωματικό βιβλίο, το οποίο θίγει ένα δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής όσον αφορά στην κόρη μου γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα. Το παιδί ταλαιπωρήθηκε 1,5 μήνα, ήμασταν στα νοσοκομεία αλλά σημασία έχει ότι το παιδί τώρα είναι μια χαρά.

Είναι μια μοναδική περίπτωση αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα μαθευτεί όταν βγει και το βιβλίο μου. Απλά επειδή είναι αρκετά σπάνια αυτή η περίπτωση, αποφάσισα να γράψω γι’ αυτό για να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες», αποκάλυψε η Άννα Μπεζάν.

Διαβάστε επίσης:

«Η Ρένα Κουμιώτη δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της, δεν της το είπαν»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του και το σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα

5 χρώματα σεντονιών που σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να αποφεύγουμε στο υπνοδωμάτιο

Keywords
Τυχαία Θέματα