Άννα Φλωρινιώτη: «Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου»

Ο Γιάννης Φλωρινιώρης έφυγε από τη ζωή της Τρίτη 6/6 ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Η κηδεία του γνωστού τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/6 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ η σορός του θάφτηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Μερικά 24ωρα μετά την κηδεία του τραγουδιστή, η Άννα Φλωρινιώτη βρέθηκε

στο πλατό της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 μαζί με τον αδερφό της, Νίκο και τη σύζυγο του πατέρα τους, Μάχη. Οι τρεις τους μίλησαν συγκινημένοι για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές για τη ζωή του.

Μάλιστα, η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έπαθε ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από αλλεργικό σοκ, γεγονός που είχε στεναχωρήσει πολύ τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου είχε κάνει ένα εκκλησάκι μικρό στο σπίτι για μένα. Είχα περάσει και εγώ μια ανακοπή. Εγώ συνήλθα, σηκώθηκα. Μου είπε ο γιατρός “εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, τον πατέρα σου και τον αδερφό σου, τους έχεις πεθάνει”. Έπαθα αλλεργικό σοκ, κάτι με πείραξε.

Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν σε μια καρέκλα, είχε πάθει σοκ και 3 μέρες δε μίλαγε. Είχε κάτσει στην καρέκλα τρεις μέρες. Εμένα με έβαλαν στην Εντατική και όταν συνήλθα άρχιζα και ούρλιαζα και υπέγραψα να φύγω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα