Ετεοκλής Παύλου: Αποχώρησε εκτάκτως από το «Breakfast@Star» -Τι συνέβη;

Ο Ετεοκλής Παύλου αποχώρησε εκτάκτως σήμερα 12/6 από την εκπομπή «Breakfast@Star» λίγο πριν το τέλος της, με την Ελένη Χατζίδου να ενημερώνει τους τηλεθεατές τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπίλιου και αμέσως μετά από ένα σύντομο διαφημιστικό break, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε πως ο σύζυγός της δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Ο λόγος που ο Ετεοκλής Παύλου αποχώρησε από την εκπομπή

«Ένιωσε μία αδιαθεσία. Ήταν από την αρχή της εκπομπής

κάπως ο Ετεοκλής, οπότε πήγε να χαλαρώσει λίγο», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.


Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Star ανακοίνωσαν στον αέρα πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν.

«Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο», είχε αναφέρει ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου είχε πει με τη σειρά της: «1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα