Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη και καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης έδινε το «παρών» στο δικαστήριο, στηρίζοντας έμπρακτα τις τρεις καταγγέλλουσες. Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε αυτή τη διαδικασία,

χαρακτηρίζοντάς την «ψυχοφθόρα».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Οι συμπεριφορές στο θέατρο δεν ήταν κακές. Υπήρχαν κακές στιγμές και συγκεκριμένοι άνθρωποι που έκαναν κάποια πράγματα. Δεν είναι όλο το θέατρο έτσι όμως. Αντιθέτως, είναι μεγάλο το ποσοστό των ανθρώπων που συμπεριφέρονται καλά και σέβονται ο ένας τον άλλον.

Το μικρότερο ποσοστό είναι αυτό που δημιουργεί πρόβλημα. Δεν έχω να πω κάτι για τις αποφάσεις που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον αέρα του ALPHA.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σχολίασε για το κίνημα #metoo: «Πιστεύω ότι για να αλλάξουν κάποια πράγματα κοινωνικά θα πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια.

Ένα στάδιο είναι της εκμετάλλευσης της στιγμής, ένα άλλο είναι η υπερβολή, αλλά για να φτάσεις στο σημείο της αλλαγής θέλει πάρα πολύ χρόνο και πρέπει να περάσουμε από φάσεις. Θα γίνει αλλαγή, αλλά πρέπει να περάσουμε από αυτά τα στάδια. Έγιναν υπερβολές στο #metoo».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Συρίγος: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

 Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τι απαντά ο δικηγόρος του για την απουσία του από τη βάφτιση της κόρης του

Keywords
Τυχαία Θέματα