Άννα Πρέλεβιτς: Πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα νυφικού -Βίντεο

Μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, καθώς προετοιμάζεται να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της, Νικήτα Νομικό. Πριν από μερικούς μήνες, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και έτσι οι δυο τους τώρα βρίσκονται σε τροχιά προετοιμασίας για τον γάμο τους.

«Το καλοκαίρι

μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας. Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Άννα Πρέλεβιτς στην εκπομπή «Happy Day».

Σήμερα 11/11, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221111230835_prelevits.mp4

«Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα», είπε μες στην καλή χαρά στο σχετικό InstaStory της, μέσα από το ατελιέ που ήταν γεμάτο στα νυφικά.

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του revenge porn

Asia Express: Οι πρώην παίκτες που επέστρεψαν ως… ζευγάρι!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα